biitcheees

aaalllohhha. Ännu en negativ dag för mig, kanske för att jag är under min lingon vecka. saay whäät. Nej men kaos att vissa människor kan var så PATETISKA att de inte är sant ! Hur fega människor de finns, man borde inte öppna käften om man inte står för de ord som fucking kommer ut. Just saying fan att jag skrattar åt människor som leker maffia men när de gäller så springer dom med svansen mellan benen och kullorna har dom tappat för länge sedan.
 
Men jajajaj palla sånt nu faan, ska ta min chillpill innan pojkvän ringer poss.
 
 
SÅÅÅ SÖÖÖÖT

nananan

Jag har ont i heeeela min kropp! Kommer till de sen. Iaf så har helsingborgs festivalen börjat och så är de ju en tradition för mig att dyka upp där hehe, även om de är feett trååkigt där. Drog dit första dagen med linda anneli och mimi, fick hem mig ett rosa mobil skal hihi, fanns fan bara en massa fula skal till min mobil :(( & så åkte vi en karusell, känner mig som ett barn igen hahha, nej men jag älskar sånt. Den fet galen, tog tid innan mina inälvor hamnade rätt igen haha. ville bara spyy !!
   Igår så blev de ingen festival för mig, bara festival party med anneli!!! Är ju inte arton ännu men de fixa sig ändå när man har kontaker heheh, fick gratis inträde också ifall jag hjälpte dom stämpla gästerna i en timme :3 värt de fan haha, fick se vilka av sina vänner som kom till festen. Dansade som bara den fan, kass dj va de dock. Men fuck de hahah va så jävla onykter att jag inte fatta ett skit om vad som pågick där ändå.. Kom hem runt 5 tiden och nu när jag vakna så har jag ont i heeeeeeeeela kroppen. Blåsor på fötterna också, skorjävlar.
 
De blir att supa idag igen tror jag med grillning och folket i la, & flickorna såklart ! hehe.
 

Jag snear allt -.-

TRÖTT. haha jag är alltid trött. Men idag har jag faktiskt varit igång mycket. Åkte hem igår kväll, träffade på erika på tåget bestämde oss för att möta upp Linda och käka, de blev acapulc, liten fransk ! (baguette med kebab sås och sånt) Lite senare på kvällen så drog vi ut på powerwalk, behövs fan så tjock jag har blivit av att dega hos min pojkvän i 2 veckor -.-' Gått upp i fettokg och allt lägger sig såklart på min redan gigantiska röv.
 
Idag morse så vakna jag upp med sol, SOL! Jag har inte sett sol på aas länge!! De blev ut och sola dirr med anneli, hem och duscha sen jobba och där efter softa med vattenpipa med flickorna. Nu är jag heeeelt trött, måste vakna tidigt och jobba på brännan imorgon också, värsta blekfisen fan -.- Sen iväg till jobbet värsta stress emellan när man måste duscha och allt sånt -.-' AJA ska sovis natti natti :*
Fin bild, helt jävla onykter

anti hello kitty

Jag måste bara säga en sak innan jag lägger mig, lätta på hjärtat ni vet. JAG H A T A R HELLO KITTY. Grovt. Påminner mig om människor jag hatar. ew.
Hahahaha palla så grov bild ! puss

inköp

Ännu en ensam kväll för mig här upp i värnamo by. Har inte gjort ett skit idag. Känner mig så jävla rastlös ! 
 
Beställde hem ett par fina skor från nelly. Hoppas jag får dom snart längtar redan hehe. Känns fett onödigt att beställa högaklackat, jag kommer säkert aldrig använda och jag tror fan skorna kommer knulla mig redan efter 10 min haha. 
Erkänn fina? Fick beslut ångest när jag hittade den i korall också, fast i läder,,, Sluta iaf med att jag tog den i svart, lika bra tror jag fan. 
Ska ta min godnatt cigg nu, sen lägga mig. Måste vakna kl 5 då min fina man kommer hem. Godnatt :*

hellluuuu

IMMMMM BACK. Är i sverige. Berättade ju att jag skulle åka till Vietnam, bokade biljetter och så men saker krånglade och de blev inte av. Fucked up shit. Orkar inte prata om de egentligen. Feeeett sur och jag snear på allllllt.

Är och chillar min pung hos pojkvännen just nu, varit här sedan den 7 juli, förutom en dag då jag åkte hem för att va med söta Linda och umgås lite under landskrona karnevalen. fett dött fan :3 Åkte tillbaka till pojkvän för jag lova hans kompis att ta hand om hans hundar under helgen då han är på semester.. & min pojkvän jobbar.. så bara jag som kan, tur man får lite cash iaf.

Kul iaf att min underbaraste pojkvän lämnade ett packet paul mall med endast 2 cigg. och detta skulle jag klara mig med heeeela kvällen, yay. Ska värma upp en pannpizza nu hehehe. BUT FIRST. såå ska jag ladda upp en bild på

1. (stora bilden) mitt nyklippta hår, klippte bort 10 cm lol, hor frisör :((

2. (bild till höger, längst upp) Åkte på vespa runt hela stan med den mest bögigaste hjälmen hihi

3. (bild till höger, längst ner) Gina min fina som har lagt en bajskorv i balkongen yay. 


RSS 2.0