bebis

Men gud hur fan kan man vara så sexyyy :love: Min älskade man ! taeyang hehe <3

Krigar

ÄNTLIGEN VILA. Fyy. Har gått i skola värsta trött, sen på de så har jag jobbat i 1½ vecka STRÄCK. Man blir ju helt död. Första lediga dagen på länge och ni anar inte hur F skönt de är. Är äntligen hemma från en lugn chill fredag med gänget. Köpt hem ett par skor och lite andra små grejer. Väntar cash flow på måndag, då ska de blir shopping igen hihi.
 
Har typ inte hänt något dom senaste dagarna. Willie hade sin 18 års fest och jag kommer inte ihåg något av de så de finns inte mycket och säga mer än GRATTIS WILLIE <3 Slingade mitt hår också själv med de gick fan åt helvete så bild kommer ju inte hhaha.
 
Ska faktiskt ta hand om mig själv nu och noppa ögonbrynen, sätta på ansiktsmask och mm. sen sova ut för första gången på flera dagar/veckor.. Behövs fan är helt svart under ögonen... aja puss !
 
 

whää

Vakna, skola, jobba, plugga, sova, vakna, skola, jobba plugga... varje dag !!! Jag är helt slut & redan skoltrött !! :tired: & på helger så händer ju inte mycket mer där heller. Åker till min man som vanligt eller umgås med tjejerna/gänget... så sorligt liv haha.
 
Skaar mig på fingret idag när jag jobba.. så de börja blöda ;( whäää...
 
Ville iaf bara säga att jag lever lite snabbt innan jag drar och lägger mig. Folk säger till mig att sova kan jag göra när jag är död. Snälla kan någon skjuta mig? hahah nej men är döds trött godnatt jag uppdaterar för er mina söta stalkers så fort de händer något mer än bara skola & jobb pussilipuss <3
 

ps. Kameran på min mobil fuckar sig ;( vet inte vad som har hänt med min babyyy... Lägger upp tröga bilder på mig & lolloo
 




RSS 2.0