tisdag

helt slut är jag fan :tired: MAX 5 timmar per natt. Dax att sköta skolan nu ju så man måste upp kl 6 varje morgon och de är omöjligt att sova innan kl 1 på natten. Har iaf sov morgon imorgon så jag får äntligen någon timme extra i sängen. Jobbade idag, direkt efter vår längsta skoldag i veckan så HELT SLUT kan jag fan säga er. Hatar skolmaten också så ingen energi hade jag fan ;S Hemma nu äntligen och ska sova. Skönt att bara ha en lektion imorgon fan :3
ska sluta klaga nu, lägger upp två låtar som jag ska somna med hehe. puss godnatt
 
 
 

im on fire and im gon’ burn

Så jävla underbart att sova över 12 timmar att de inte är sant haha. Vaknade halv 6 på morgonen igår och gick och la mig runt kl 3 på natten så jag va heeeeeeeeelt död. 6 på morgonen för att hinna till skolan och mot kvället så va de biljard & fika, vann 6 av 8 matcher HEHEHHE fick ge många bitchslapar till förlorarna . HEHEH. :cool:
 
Idag så ska jag faktiskt träna och sen rensa min garderob. kommer ta några timmar de.. puss så länge :D
 

-

 

GRATTIS

Grattis till familjens snorunge ! Jag älska dig mest min söta lilla syster. Du växer så fort :') Men kommer alltid se dig som en liten skit unge som bara är till mina axlar även om du nästan är lika lång som mig <3
 

they see me rollin they hatin

Siitter här segar vid datorn som vanligt typ. Jobbat skiten ur mig nu dom senaste tre dagarna, dubbelt med kunder än vanligt och dom alla kommer under sista timmen. Men aja va fan gör man inte för cash.
Imorgon/idag så fyller min lilla syster år och på söndag fyller pojkvän år, så de blev ett litet besök på väla igår med johanna. Lyckades faktiskt hitta presenter till dom båda på så kort tid och till mig själv heheheh. Blev ett vanlig marinblå tubtop och en jätte fin top från vera moda, yaay.
Imorgon är de fredag och de är planerat att gänget drar på bio men får väl se hur de blir. Kanske bara blir biljard och softa med vattenpipa, de vanliga hah :3 På lördag beger jag mig av till vmo med min goda vän louise. Sen få man se vad bondehålan har att erbjuda.
 
Ska fortsätta sega sen lägga mig och få min beauty sleep, vill inte se ut som en panda när jag vaknar imorgon. poss
 
 

RSS 2.0